Reparatie iPhone 7

Scherm Glas

60
  • U behoudt origine scherm
  • 80min
Popular

Display

100
  • Nieuwe originele scherm
  • 40min

Batarij

60
  • Nieuwe originele batarij
  • 40min

Diagnose

0
  • Gratis diagnose
  • 60min

Reparatie iPhone 7 in Grimbergen

iphone repair 7

iPhone 7 is verkrijgbaar in zes kleuren: goud, zilver, roségoud, matzwart, glanzend zwart en rood.

De aanwezigheid van 3D Touch-technologie vergemakkelijkt het uitvoeren van acties met een minimum aan klikken. De 7 megapixel camera met geavanceerde Quad Full HD-technologie legt zelfs bij weinig licht HD-video vast.

Door de krachtige A10 processor start je applicaties nog sneller, en dankzij de verbeterde autonomie werkt de smartphone beduidend langer op één lading.

iPhone 7 heeft een handig en functioneel 4,7-inch scherm en kan video van hoge kwaliteit opnemen in zowel slow motion als fast motion. Het toestel mist een 3,5 mm-aansluiting, nu is de koptelefoon voorzien van een Lightning-aansluiting.

Het toestel heeft een stevige metalen behuizing en een hoogwaardig IPS-beeldscherm. Maar al deze voordelen houden op te behagen in geval van ernstige schade aan het apparaat.

Fixnow heeft ruime praktijkervaring op het gebied van professionele Apple reparatie. Dringende vervanging van gebroken glas, installatie van een nieuwe batterij, snelle reiniging na het binnendringen van water, vervanging van de laadconnector – dit is een kleine lijst van services die we in de werkplaats in uw aanwezigheid verlenen.

Wat te veranderen, glas of display?

zamena stekla iphone 7

We horen vaak een vraag van klanten met een kapotte scherm op de iPhone 7: “Waarom zou je het hele scherm veranderen als alleen het glas kapot is en alles werkt?”

Display van iPhone 7 is een enkel stuk, dat bestaat uit glas, sensor, voorste polariserende laag, matrix, achterste polariserende laag, achtergrondverlichting en frame. Al deze componenten worden in de fabriek gelijmd en gesoldeerd, wat glastriplex moeilijk maakt zonder ervaren ingenieur en professionele apparatuur: een drukkamer, separator, laminator, stofvrije ruimte en hoogwaardige verbruiksmaterialen.

De belangrijkste schakel is natuurlijk de ingenieur, wiens ervaring de risico’s die verbonden zijn aan de reparatie van het apparaat en de verdere bediening van de gadget tot nul herleidt.Fixnow biedt een verlengde garantie van 6 maanden op deze service. Het vervangen van glas op een iPhone is de meest gevraagde service en kan de reparatiekosten aanzienlijk verlagen zonder kwaliteitsverlies. 

Batterij vervangen iPhone 7

iphone 7 batterij 1

Mogelijk vereist bij het bereiken van 500-700 oplaadcycli. Draagbare laders en autoladers versnellen de slijtage aanzienlijk. Het is ook ongewenst om laadvoedingen te gebruiken met een nominale waarde hoger dan 1A. De referentie is het gebruik van een complete eenheid en een USB-kabel. Als de batterij desondanks snel zijn lading begint te verliezen, uitschakelt bij lage omgevingstemperaturen of aanzienlijk opwarmt, is het tijd om contact op te nemen met de Fixnow deskundige diagnostiek en reparatie. Ik zou ook willen opmerken dat een snelle ontlading niet altijd wordt geassocieerd met een kapotte batterij, maar de oorzaak kan zijn van consumptie die wordt veroorzaakt door de microschakeling van de U2-laadregelaar of een gevolg van het binnendringen van vocht.

Veel Gestelde Vragen

Afhankelijk van het type onderdeel geven wij 3 tot 12 maanden garantie op vervangende onderdelen

We gebruiken enkel originele onderdelen voor onze reparaties.

Ja, op de site worden alle prijzen aangegeven rekening houdend met de kosten van het onderdeel en de werkzaamheden.

U vindt de geschatte data in de prijslijst. Voor meer gedetailleerde informatie kunt u contact opnemen met de afdeling.