Reparatie iPhone Xr

Scherm Glas

90
  • U behoudt origine scherm
  • 80min
Populair

Display

130
  • Nieuwe originele scherm
  • 40min

Diagnose

0
  • Gratis diagnose
  • 40min

Achter Glas

100
  • Nieuwe achter glas
  • 120min

iPhone Xr reparatie

1 xr

Alle fans van gadgets van het merk Apple kunnen worden gefeliciteerd met de release en presentatie van een nieuwe smartphone – iPhone XR. Dit is het jongste lid van de lijn, de enige in zijn soort die een LCD-scherm ontvangt. Al zijn oudere “broers” werden geproduceerd met een OLED-scherm. Deze beslissing is genomen om de kosten van de gadget te minimaliseren. En de fabrikant deed het. De XR is een van de meest betaalbare varianten van de iPhone-reeks.

Dit model maakt gebruik van aluminium voor het frame en de achterkant is van glas. De basis van de gadget is de A12 Bionic-processor. Om persoonlijke informatie te bewaren, erfde hij de innovatieve Face ID-technologie, die, alleen op het oog van de eigenaar, toegang geeft tot het geheugen van de iPhone, aankopen bevestigt op online sites, iTunes Store, App Store, evenals betalingen via Apple Pay.

Haptic Touch heeft 3D Touch vervangen, een vergelijkbare technologie die wordt gebruikt in de nieuwste MacBook-lijnen.

Het liquid crystal-scherm van de iPhone XR is vrij groot – het meet 6,1 inch met een resolutie van 1792×828. De enkele groothoekcamera met 12 megapixels en f / 1.8 diafragma is uitgerust met een optische beeldstabilisatie optie.

Ondanks het feit dat alle apparaten van Apple een hoge mate van betrouwbaarheid en garanties hebben en zich al hebben bewezen als de beste op de markt voor digitale apparaten, zijn er nog steeds redenen die de iPhone XR kunnen uitschakelen. Hieronder beschrijven we de meest voorkomende storingen.

Achter glas vervangen bij iPhone Xr

Bij dit model is de achterkant van de kast gemaakt van een aluminium frame waaraan het glas is bevestigd. iPhone XR heeft een uitgebreid kleurenpalet, de lijn bevat 6 carrosseriekleuren: geel, rood, koraal, blauw, zwart en wit.

Maar wat als de smartphone valt en er scheuren ontstaan ​​in de behuizing?

Neem contact op met een FixNow. Het vervangen van het glas van de iPhone XR duurt 2-3 uur en geeft het apparaat een nieuw uiterlijk en de eigenaar van de smartphone zal in een goed humeur zijn.

Glas vervangen bij iPhone Xr

2 xr

De iPhone XR heeft een veelvoorkomend probleem geërfd en komt nog steeds met een glasbreukprobleem naar onze werkplaatsen. Ondanks de sterke massieve body is het smartphonescherm moeilijk te verdragen op tegels en asfalt en zit het meteen vol met scheuren en spaanders. Schade aan het bovenste glas en de sensor heeft een nadelige invloed op de functionaliteit van de smartphone, de dichtheid is verbroken en het apparaat is gevoeliger voor binnendringend stof en vloeistof. SC biedt een dringende glasvervanging voor de iPhone XR tegen een betaalbare prijs en de beste reparatietijden. Reparaties worden uitgevoerd door ervaren monteurs met professionele apparatuur. Door jarenlange renovatie en ervaring kunnen we beste kwaliteit en voorwaarden bieden.

iPhone Xr Scherm vervangen

Mogelijk nodig als het scherm van de iPhone Xr niet meer wordt weergegeven of als er zwarte vlekken verschijnen. Om de volledige functionaliteit van de smartphone te behouden, zijn True Tone-overdrachtsprogrammeurs gewend aan het nieuwe scherm en is de dichtheid hersteld – vochtbestendige afmetingen.

Veel Gestelde Vragen

Afhankelijk van het type onderdeel geven wij 3 tot 12 maanden garantie op vervangende onderdelen

We gebruiken enkel originele onderdelen voor onze reparaties.

Ja, op de site worden alle prijzen aangegeven rekening houdend met de kosten van het onderdeel en de werkzaamheden.

U vindt de geschatte data in de prijslijst. Voor meer gedetailleerde informatie kunt u contact opnemen met de afdeling.