Reparatie iPhone 8 Plus

Scherm Glas

70
 • U behoudt origine scherm
 • 80min

Display

120
 • Nieuwe originele scherm
 • 40min

Batarij

70
 • Nieuwe originele batarij
 • 40min

Achter Glas

80
 • Nieuwe achter glas
 • 120min

Dringend reparatie iPhone 8 Plus

iphone 8 plus 11

iPhone 8 Plus is een hoogwaardige functionele gadget van Apple met een uitstekende afwerking en hoge prestaties. Het wint steeds meer aan populariteit onder fans van progressieve Apple-technologie vanwege zijn uitstekende prestatie-eigenschappen.
Het toestel is uitgerust met een 5,8 inch IPS-scherm met een resolutie van 1080 x 1920 pixels, evenals een krachtige 4-coreprocessor.

Onder de belangrijke voordelen van het model kunnen we met vertrouwen het volgende onderscheiden:

 • 4 GB RAM;
 • dubbele horizontale camera;
 • virtuele starttoets met ingebouwde Touch ID-vingerafdruk;
 • de processor van het apparaat is gebaseerd op het Apple A11-platform;
 • de resolutie van de camera aan de voorkant is 7 MP, de hoofdcamera is 12 MP met hun extra uitrusting met een LED-flitser.

iPhone 8 Plus is een apparaat dat verbijstert met zijn brede functionaliteit en aantrekkelijk ontwerp, maar helaas is het niet immuun voor ernstige problemen die om verschillende redenen verband houden.

De belangrijkste redenen voor het falen van de iPhone 8 Plus:

 • de negatieve invloed van vocht dat in het apparaat komt. Dit leidt tot verstoring van de werking van belangrijke elementen van de smartphone, inclusief microschakelingen en de batterij;
 • de smartphone valt op een hard oppervlak, waardoor er scheuren op het display verschijnen of het scherm wordt verbrijzeld;
 • het gebruik van goedkope laders die leiden tot het uitvallen van de U2-microschakeling (laadregelaar).

Scherm vervangen van iPhone 8 Plus

8 plus scher vervangen

Door de aanwezigheid van originele onderdelen in Fixnow kun je het scherm op de iPhone 8 Plus snel vervangen, de gemiddelde reparatietijd is 30-40 minuten en bevat een weergaveprogramma om de native True Tone-functie te behouden. We bieden ook herstel van verzegelde lijm, waardoor wordt voorkomen dat vocht en stof in de behuizing komen. De lijm wordt aangebracht tussen het scherm en de behuizing en beïnvloedt ook de pasvorm van het scherm – het elimineert speling.

Glas vervangen iPhone 8 Plus

Fixnow voert reparaties aan de iPhone 8 Plus snel en vakkundig uit: scherm glas vervange bij een iPhone neemt een belangrijke plaats in bij onze dienstverlening. Onze reparatie afdeling is uitgerust met professionele gereedschappen, hoogwaardige verbruiksartikelen, separatoren, drukkamers, lamineermachines en stofvrije werkplekken.

Schermreparatie – glasvervanging wordt uitgevoerd met behulp van de fabriekstechnologie voor OCA-film originele Scherm (LCD), kleurweergave, sensorrespons en Touch ID te behouden. Dit type service gaat gepaard met een garantie van 6 maanden.

Scherm vervangen

In gevallen waar de LCD-kabel is gescheurd of de matrix is ​​beschadigd tijdens een botsing, is het noodzakelijk om de volledige weergavemodule te vervangen. Dit is duurder – het hele frontpaneel is aan vervanging toe. Daarom hangt veel af van de kwaliteit van de componenten.

Bij onze service werken we alleen samen met die fabrikanten die hun reputatie en kwaliteit van de componenten voor iPhone 8 hebben bewezen. Daarom bieden we een garantie op onze reparaties van 2 tot 6 maanden. Als uw budget voor duurdere reparaties is, kies dan altijd voor het originele display. U kunt het verschil volledig voelen nadat u het display hebt vervangen.

Waterschade

iphone 8 plus

Ondanks de door de fabrikant verklaarde weerstand tegen binnendringend vocht, gebeurt dit alleen in theorie. In de praktijk is de kans op overstroming van het apparaat erg hoog, aangezien de dichtheid van de iPhone niet constant is en na verloop van tijd zijn waterbestendigheid verliest. Apple dekt geen verwarmde apparaten en reparaties aan iPhone 8 Plus nadat water is aangebracht, zijn voor rekening van de gebruiker. Om het lot te testen of niet, jij beslist.

Veel Gestelde Vragen

Afhankelijk van het type onderdeel geven wij 3 tot 12 maanden garantie op vervangende onderdelen

We gebruiken enkel originele onderdelen voor onze reparaties.

Ja, op de site worden alle prijzen aangegeven rekening houdend met de kosten van het onderdeel en de werkzaamheden.

U vindt de geschatte data in de prijslijst. Voor meer gedetailleerde informatie kunt u contact opnemen met de afdeling.