Reparatie iPhone 12 Pro Max

Scherm Glas

230
  • U behoudt origine scherm
  • 80min
Populair

Display

/
  • Nieuwe originele scherm
  • 40min

Diagnose

0
  • Gratis diagnose
  • 40min

Achter Glas

150
  • Nieuwe achter glas
  • 120min

Reparatie iPhone 12 Pro Max in België

iPhone 12 Pro Max is, net als elk ander Apple-product, een apparaat van hoge kwaliteit en is gemaakt van hoogwaardige, duurzame materialen. Helaas heeft zelfs het meest revolutionaire apparaat de neiging om te falen en in dit geval is het erg belangrijk om contact op te nemen met een professionele service. Dit is precies wat FixNow is. We voeren elke iPhone 12 Pro Max scherm reparatie uit en bieden garantie op de geleverde services.

Scherm Glas vervangen iPhone 12 Pro Max

Glasschade heeft niet alleen gevolgen voor het uiterlijk van de iPhone 12 Pro Max, maar vergroot ook de kans op verdere schade aan de telefoon, zoals een defect beeldscherm.
Gebarsten glas is een veel voorkomend probleem waarmee klanten naar ons toe komen en onze service is gespecialiseerd in dit soort reparatie. Als u een iPhone 12 Pro Max voor glasvervanging nodig heeft, neem dan contact op met een van onze punten, waar specialisten gebroken glas in de kortst mogelijke tijd zullen herstellen.

Scherm Vervangen iPhone 12 Pro Max

Een beschadigd scherm is een ernstige storing die het gebruik van onze iPhone onhandig kan maken, en in de ergste situaties, wanneer het aanraakscherm is beschadigd, wordt deze onbruikbaar.
Wij repareren de iPhone op een uitgebreide manier, dus het vervangen van het iPhone 12 Pro Max display is voor ons geen probleem. Onze servicespecialisten kunnen een dergelijke reparatie zelfs in 30 minuten uitvoeren.

Veel Gestelde Vragen

Afhankelijk van het type onderdeel geven wij 3 tot 12 maanden garantie op vervangende onderdelen

We gebruiken enkel originele onderdelen voor onze reparaties.

Ja, op de site worden alle prijzen aangegeven rekening houdend met de kosten van het onderdeel en de werkzaamheden.

U vindt de geschatte data in de prijslijst. Voor meer gedetailleerde informatie kunt u contact opnemen met de afdeling.