Reparatie iPhone 11

Scherm Glas

100
  • U behoudt origine scherm
  • 80min
Popular

Display

160
  • Nieuwe originele scherm
  • 40min

Diagnose

0
  • Gratis diagnose
  • 40min

Achter Glas

100
  • Nieuwe achter glas
  • 120min

iPhone 11 reparatie met garantie

iphone11 housing

De release van de nieuwe iPhone 11 is sinds het begin van de eerste voorkennis omgeven door geruchten. Gebruikers verwachtten een nieuwe A13-processor, een dubbele camera, verbeterde Face ID en batterijduur. Het toestel heeft een 3110 mAh-batterij (iPhone XR 2942 mAh), waardoor je bij actief gebruik de oplader een dag vergeet.

De opvolger van de iPhone XR is tevreden met nieuwe hardware, maar is, zoals elke technologie van Apple, gevoelig voor storingen. Welke problemen u vandaag te wachten staan ​​met de iPhone 11, zullen we u vertellen – FixNow-team

Scherm glas vervangen iPhone 11

iphone 11

Ja, het scherm van de iPhone 11 is niet significant veranderd. Het heeft hetzelfde 6,1-inch LCD-scherm als voorheen. Dit betekent dat het dezelfde problemen heeft als de vorige regel – een kwetsbaar scherm.

Veel gebruikers negeren de snelle reparatie van dergelijke storingen, maar op deze manier verergeren ze het probleem. Het verschijnen van barsten op het smartphonescherm vergroot de kans op uitval van de gehele display.

Het vervangen van het iPhone 11 glas, hoewel een delicate procedure, behoudt het originele LCD-scherm en bespaart een behoorlijk bedrag aan reparaties.

FixNow lijm het glas opnieuw met behulp van de fabriekstechnologie (OCA-film), die wordt gebruikt bij het monteren van displaymodules in Apple-fabrieken.

iPhone 11 touchscreen vervangen

Onder het glas van de iPhone 11 zit een sensorlaag die bij ernstige breuk kan worden beschadigd. Laterale breuken van het scherm zijn gevaarlijk, waarbij de beschermende glaslaag wordt blootgesteld. Als de sensor na een val aanrakingen niet meer correct begint te verwerken, een deel van het scherm niet reageert of de sensor zijn functionaliteit volledig heeft verloren, kunnen de FixNow-wizards de iPhone 11 herstellen naar volledige functionaliteit door het touchscreen te vervangen. De reparatieprocedure is volledig identiek aan het vervangen van glas, alleen bij het lijmen van het scherm wordt glas met een sensor gebruikt. De reparatietijd duurt meestal 90-120 minuten. De kosten van een dergelijke service zijn 40% winstgevender dan het vervangen van de LCD-eenheid.

Scherm vervangen

Een van de meest populaire services bij FixNow. Als je na een val zwarte vlekken of strepen hebt, of als de matrix geen afbeelding meer weergeeft, zal het vervangen van de displaymodule op de iPhone 11 de functionaliteit herstellen. Bij reparatie gebruiken we originele reserveonderdelen; de prijs omvat ook de service voor het overbrengen van True Tone en het herstellen van de dichtheid van het apparaat.

Camera glas vervangen

Dit model is uitgerust met twee cameramodules, waarvan het glas gemakkelijk kan worden beschadigd als het valt. Het resultaat is schittering, vlekken en gebrek aan focus in foto’s. FixNow biedt een service om het achterste cameraglas in iPhone 11 te vervangen zonder demontage. We gebruiken een originele camera glas, die afbeeldingen van hoge kwaliteit retourneert

Veel Gestelde Vragen

Afhankelijk van het type onderdeel geven wij 3 tot 12 maanden garantie op vervangende onderdelen

We gebruiken enkel originele onderdelen voor onze reparaties.

Ja, op de site worden alle prijzen aangegeven rekening houdend met de kosten van het onderdeel en de werkzaamheden.

U vindt de geschatte data in de prijslijst. Voor meer gedetailleerde informatie kunt u contact opnemen met de afdeling.