Reparatie iPhone 11 Pro

Scherm Glas

€230
190
  • U behoudt origine scherm
  • 80min
Populair

Display

300
  • Nieuwe originele scherm
  • 40min

Diagnose

0
  • Gratis diagnose
  • 40min

Achter Glas

140
  • Nieuwe achter glas
  • 120min

iPhone 11 Pro reparatie

iphone 11 pro

De iPhone 11 Pro, die op 20 september 2019 door Apple werd gepresenteerd, verraste gebruikers met een nieuwe camera en een nieuwe donkergroene carrosseriekleur.

Bovendien werd de interne component aanzienlijk herzien. De smartphone heeft aan boord de nieuwe A13 Bionic-processor, Super Retina XDR-display, verbeterde bescherming tegen spatten, stof en vocht, en aanzienlijk verbeterde reactiesnelheid van de Face ID-sensor.

Maar betekent dit dat het niet vatbaar is voor breuk? Jammer genoeg niet. Hij is, net als alle apparatuur, vatbaar voor storingen, en vandaag zullen we het hebben over de meest voorkomende storingen in de iPhone 11 Pro.

Achter glas vervangen bij iPhone 11 Pro

11 pro achter glas

Alle iPhone modellen vanaf 2017 hebben een glazen achterkant die bij vallen kan worden beschadigd. Met iPhone 11 Pro glasvervangingstechnologie in FixNow kunt u het apparaat veilig terugbrengen naar zijn oorspronkelijke uiterlijk. Elke tak van het netwerk is uitgerust met onderdelen en verbruiksmaterialen voor dringende reparaties en het verkorten van wachttijden.

Glas vervangen bij iPhone 11 Pro

De weergavetechnologie is, net als in eerdere modellen, OLED gebleven. Dit betekent dat de procedure voor het vervangen van glas op de iPhone XS hetzelfde is als bij de 11 Pro. Verschillen in verbruiksartikelen – displayframe en glas. Het lijmproces vindt plaats volgens de fabriekstechnologie door de methode van vacuümlaminering op OCA-film, de techniek is uitgewerkt en stelt u in staat om de originele matrix te behouden zonder de beeldkwaliteit te verliezen.

Als het gebroken glas niet op tijd wordt vervangen, neemt het risico van schade aan de matrix tijdens daaropvolgende, zelfs kleine valpartijen aanzienlijk toe, wat zal leiden tot een stijging van de reparatiekosten met 40%) – vervanging van de weergavemodule.

In FixNow begint de voorbereiding voor de reparatie van nieuwe modellen onmiddellijk na de aankondiging. Traditioneel verschijnt de vraag naar het repareren van Apple-vlaggenschepen na 2-3 weken.

iPhone 11 Pro Scherm vervangen

Dit is nodig als er defecten op het scherm verschijnen of als er helemaal geen beeld is. Bij het repareren van een beeldscherm moeten FixNow-technici True Tone overbrengen van het oorspronkelijke beeldscherm en de dichtheid van het apparaat herstellen. De reparatietijd is gewoonlijk 20-40 minuten.

Camera Glas vervangen

Het nieuwe model heeft ook een glazen body en cameralenzen, waarvan er 3 stuks zijn. De lenzen van de camera’s steken uit de body, waardoor ze kwetsbaar zijn als ze op een hard oppervlak vallen. Gelukkig gaat het vervangen van het cameraglas op de iPhone 11 Pro snel en duurt het minder dan 60 minuten. Bij een kleine breuk is demontage van de smartphone niet vereist. Alle takken
FixNow is uitgerust met apparatuur en kwaliteitsonderdelen voor dringende reparaties.

Veel Gestelde Vragen

Afhankelijk van het type onderdeel geven wij 3 tot 12 maanden garantie op vervangende onderdelen

We gebruiken enkel originele onderdelen voor onze reparaties.

Ja, op de site worden alle prijzen aangegeven rekening houdend met de kosten van het onderdeel en de werkzaamheden.

U vindt de geschatte data in de prijslijst. Voor meer gedetailleerde informatie kunt u contact opnemen met de afdeling.