Reparatie iPhone 11 Pro Max

Scherm Glas

€250
200
 • U behoudt origine scherm
 • 80min
Populair

Display

360
 • Nieuwe originele scherm
 • 40min

Diagnose

0
 • Gratis diagnose
 • 40min

Achter Glas

150
 • Nieuwe achter glas
 • 120min

iPhone 11 Pro Max reparatie

iphone 11 pro

Het vlaggenschip van Apple, aangekondigd in het najaar van 2020, het toestel was uitgerust met een OLED-display met een diagonaal van 6,5 inch, beschermd tegen vloeistoffen en stof. Er zijn ook verbeteringen aangebracht in de werking van de Face ID-sensor, de reactiesnelheid is nog beter geworden – directe toegang tot het telefoongeheugen en betrouwbare bescherming van persoonlijke gegevens.

Specificaties:

 • A13 Bionic-processor;
 • 4 GB RAM;
 • 3 camera’s – ultragroothoek, groothoek en telefoto;
 • batterijcapaciteit – 3969 mAh;
 • spatwaterdicht IP68;
 • snel opladen – 50% opladen in 30 minuten;
 • gewicht: 226 gram.

De telefoon is uitgerust met een voedingseenheid van 18 W, waarmee u het laadproces aanzienlijk kunt versnellen (alle eerdere modellen zijn uitgerust met 5 W).
Het ontwerp van het apparaat is vergelijkbaar met de iPhone XS Max van vorig jaar, met een nieuwe carrosseriekleur Midnight Green, die traditioneel de grootste populariteit geniet onder Apple-gebruikers.
Aanzienlijke verbeteringen aan de “vullende” en progressieve technologieën van het apparaat beschermen de smartphone nog steeds niet tegen storingen, die we hieronder zullen bespreken.

Achter glas vervangen bij iPhone 11 Pro Max

Het glas van de behuizing is gebroken door sterke fysieke impact en impact op een hard oppervlak. De procedure voor het vervangen van de achteromslag wordt alleen uitgevoerd door een ervaren technicus en vereist speciale zorg en nauwkeurigheid. Naast het glas bevindt zich een oplaadbare batterij en een draadloze oplaadkabel, die gemakkelijk beschadigd raken als ze niet goed worden gedemonteerd. Reparaties aan de iPhone 11 Pro Max behuizingen hebben dezelfde complexiteit als eerdere glazen behuizingen. We hebben veel ervaring opgedaan en gebruiken de beste verbruiksmaterialen.

Glas vervangen bij iPhone 11 Pro Max

iphone 11 pro max 2

Het meest voorkomende probleem waarmee clients in FixNow worden geconfronteerd. 8 van de 10 treffers worden ingenomen door glasbreuk. De grotere afmetingen vereisen een meer zorgvuldige behandeling en vaak laten ze na een val geen kans toe – scheuren, chips verschijnen, de esthetiek en dichtheid van de smartphone worden geschonden. FixNow maakt gebruik van fabrieksglasmultiplextechnologie (OCA-technologie), die wordt uitgevoerd op professionele apparatuur door bekwame vakmensen met behulp van hoogwaardige verbruiksartikelen. We garanderen de veiligheid van zulke belangrijke functies als Face ID, True Tone, na reparatie verzegelen we de smartphone. We garanderen niet alleen, maar nemen ook de volledige verantwoordelijkheid voor de veiligheid van alle functies. De procedure voor het vervangen van het glas van het scherm bespaart 30-40% op de reparatiekosten en behoudt de originele matrix.

iPhone 11 Pro Max Scherm vervangen

Als het voorpaneel van de iPhone 11 Pro Max ernstig is beschadigd, moet het beeldscherm worden vervangen. Hoe te bepalen? Groene of witte strepen, zwarte vlekken, stippen of geen beeld verschenen op het ingeschakelde display, hoewel het apparaat geluiden afspeelt wanneer het is aangesloten op een oplader, inkomende meldingen en er is een reactie op het omschakelen van de trillingsschuifregelaar.

Het installeren van een nieuw onderdeel duurt niet langer dan 40 minuten in FixNow, terwijl True Tone behouden blijft en de dichtheid wordt hersteld.

Camera glas vervangen bij iPhone 11 Pro Max

camera

Het vlaggenschip is uitgerust met drie cameramodules die naar voren boven de carrosserie uitsteken. Op basis van de ervaring met contact opnemen met FixNow met het vervangen van het cameraglas op de iPhone XS Max, kunnen we gerust stellen dat de iPhone 11 Pro Max bij een val meerdere keren meer kans heeft op schade aan het cameraglas. Door het ontwerp kunnen ze afzonderlijk worden vervangen zonder de behuizing te vervangen en zonder het apparaat te openen.

Veel Gestelde Vragen

Afhankelijk van het type onderdeel geven wij 3 tot 12 maanden garantie op vervangende onderdelen

We gebruiken enkel originele onderdelen voor onze reparaties.

Ja, op de site worden alle prijzen aangegeven rekening houdend met de kosten van het onderdeel en de werkzaamheden.

U vindt de geschatte data in de prijslijst. Voor meer gedetailleerde informatie kunt u contact opnemen met de afdeling.