iPhone Scherm Reparatie

iPhone Scherm Reparatie in Grimbergen

Selecteer uw model, lees de lijst met geleverde services en ontdek de prijzen voor iPhone-reparaties in overeenstemming met de prijslijst.

Om de ernst van het probleem te beoordelen, heeft de gadget diagnostiek nodig. Als u met zichtbare fysieke schade relatief snel schade kunt inschatten, duurt het soms meer dan een uur om ernstigere hardwareproblemen te identificeren?

In het geval van ontoegankelijke storingen, zullen Fixnow-ingenieurs de iPhone pas repareren na een nauwgezette diagnose. Het oplossen van problemen met het hardwareniveau is de belangrijkste zorg van onze technici. En een zorgzame houding ten opzichte van technologie, verworven door jarenlang continu gebruik van onze eigen apparaten. Diagnose van iPhones is gratis. 

Let op: probeer de iPhone niet zelf te diagnosticeren of te demonteren, dit kan ernstige schade veroorzaken.

Diagnostische resultaten van andere servicecentra vormen niet de basis voor het repareren van uw gadget bij ons. We gebruiken onze eigen richtlijnen voor het diagnosticeren van iPhone-problemen.

We waarderen onze reputatie, daarom houden we ons aan belangrijke regels:

Bevoegdheid
5/5
Transparantie
5/5
Eerlijkheid
5/5

Naast het originele ontwerp wordt de iPhone ook gekenmerkt door bedrijfsstabiliteit, die gunstig afsteekt bij concurrerende apparaten op andere besturingssystemen. De grootste database met gratis en betaalde applicaties, soepele en soepele werking van functies, lange batterijduur, origineel ontwerp (een voorbeeld om te volgen), hoogwaardige speler – dit is slechts het “topje van de ijsberg” van alle functies die de iPhone vult en maakt ons leven gemakkelijker. Ter bevestiging van deze woorden herinner ik me de tevreden gezichten van onze klanten, die een paar minuten gescheiden waren van hun geliefde iPhone. Er is geen technologie ter wereld die niet kapot gaat, en de iPhone is daarop geen uitzondering. Op de stoep gevallen, jeans in de achterzak gedaan, in een badkuip met water gevallen – de iPhone is niet immuun voor dergelijke verrassingen.

Veel Gestelde Vragen

Afhankelijk van het type onderdeel geven wij 3 tot 12 maanden garantie op vervangende onderdelen

We gebruiken enkel originele onderdelen voor onze reparaties.

Ja, op de site worden alle prijzen aangegeven rekening houdend met de kosten van het onderdeel en de werkzaamheden.

U vindt de geschatte data in de prijslijst. Voor meer gedetailleerde informatie kunt u contact opnemen met de afdeling.