iPhone Scherm Herstellen

iPhone Scherm Herstellen in Grimbergen

Kies het model waarvan u uw iPhone scherm wil laten repareren. Om er achter te komen wat het probleem is, heeft uw iPhone een diagnose nodig. De diagnose van uw iPhone is gratis. Daarnaast kan u ook de prijs zien van de iPhone-reparatie.  Het duurt wel even om zware hardware problemen te identificeren, maar bij FixNow streven wij altijd voor de snelste oplossing.

In het geval van moeilijk bereikende storingen, zal Fixnow de iPhone pas repareren na een accurate diagnose. Het oplossen van problemen met het hardware niveau is de belangrijkste zorg van ons. Een zorgzame houding ten opzichte van technologie is zeker een prioriteit.

Let op: we raden u aan de iPhone niet zelf te demonteren, omdat dit ernstige schade kan veroorzaken.

Diagnostische resultaten van andere servicecentra vormen niet de basis voor het herstellen van uw iPhone bij ons. Wij gebruiken onze eigen richtlijnen voor het diagnosticeren van iPhone-problemen.

We waarderen onze reputatie, daarom houden we ons aan belangrijke regels:

Bevoegdheid
5/5
Transparantie
5/5
Eerlijkheid
5/5

iPhone wordt, naast het originele ontwerp, ook gekenmerkt door bedrijfsstabiliteit. Er bestaat geen technologie die niet kapot gaat en iPhone is daarop geen uitzondering. Het scherm kan tegen een klein stootje maar uw iPhone is niet immuun voor dergelijke verassingen.

Veel Gestelde Vragen

Afhankelijk van het type onderdeel geven wij 3 tot 12 maanden garantie op vervangende onderdelen

We gebruiken enkel originele onderdelen voor onze reparaties.

Ja, op de site worden alle prijzen aangegeven rekening houdend met de kosten van het onderdeel en de werkzaamheden.

U vindt de geschatte data in de prijslijst. Voor meer gedetailleerde informatie kunt u contact opnemen met de afdeling.