iPad Pro 11 (2018) Herstellen

Model: A1980, A2013, A1934, A1979

Scherm Glas

240
  • 80min

LCD + Glas

340
  • 80min

iPad Pro 11 (2018) Scherm Glas Vervangen

iPad scherm glas vervangen

Zoals je weet is de iPad Pro 11” nog altijd een erg populaire keuze onder de mensen die op zoek zijn naar een nieuwe iPad. Dit komt natuurlijk door het feit dat hij gewoon erg prettig te gebruiken is. Wat we alleen wel zien is dat er veel mensen zijn die last krijgen van gebarsten glas. Het is dan ook echt een vrij kwetsbaar aspect van de tablet. Gelukkig staan wij voor je klaar om je te helpen met het iPad glas vervangen. Door onze speciale techniek is het mogelijk om het glas te vervangen, zonder dat het LCD display verwijderd hoeft te worden. Wij snijden het kapotte glas voorzichtig weg voordat we er een nieuw glas op zetten. Door onze unieke werkwijze is het mogelijk om veel geld te besparen bij een iPad glas vervangen.

LCD en Glas vervangen bij iPad Pro 11 (2018)

ipad screen repair

Naast het vervangen van het glas is het ook mogelijk om het scherm zelf te vervangen. Een iPad Pro 11” scherm vervangen is een fluitje van een cent binnen ons bedrijf. De hele iPad scherm reparatie zal zo’n twee uur in beslag nemen. Je kunt zien of je een LCD display moet laten vervangen als je last hebt van zwarte vlekken of strepen op je scherm. Neem je iPad Pro 11” zeker even mee als je niet weet wat precies het probleem is met je toestel. Door te kiezen voor onze iPad scherm reparatie weet je zeker dat jouw iPad Pro 11” binnen no time weer gemaakt zal zijn.

Batterij vervangen

Naast een iPad scherm vervangen is het bij ons mogelijk om langs te komen voor het herstellen of het vervangen van een iPad batterij. Dit is een geschikte keuze voor de mensen die bijvoorbeeld last hebben van een opgezwollen batterij. Door de batterij volledig te vervangen en er een nieuwe in te stoppen weet je zeker dat jouw iPad Pro 11” het binnen no time weer goed zal doen. Voor meer info over de mogelijkheden van een iPad batterij vervangen is het mogelijk om even direct contact met ons op te nemen. Ons team zal je altijd van antwoord op je vragen voorzien.