iPad mini Herstellen

Model: A1432, A1454, A1455

Scherm Glas

90
  • 80min

LCD + Glas

140
  • 80min

iPad mini Scherm Glas Vervangen

iPad scherm glas vervangen

Er zijn nog altijd veel mensen die een iPad in huis hebben. Een van de meest populaire modellen van alle tijden is natuurlijk de iPad mini. Nu is de kans groot dat je jouw iPad glas wilt laten herstellen, anders was je nooit op zoek naar een iPad glas reparatie. Voor een iPad glas reparatie zit je bij ons altijd goed. Onze specialisten zijn in staat om ieder soort glas te vervangen. Dit maakt het mogelijk om ervoor te zorgen dat iPad mini goed kunt gebruiken. Over het algemeen zal een iPad scherm reparatie zo’n twee uur in beslag nemen. Wij kunnen je helpen met het enkel herstellen van het glas. Dit zorgt ervoor dat het niet meer nodig is om ook het scherm te vervangen. Door deze unieke service kan ook jij erg veel geld besparen.  

LCD en Glas vervangen bij iPad mini

ipad screen repair

Je kunt ervoor kiezen om een enkel iPad scherm te vervangen. Echter is het ook mogelijk dat je last hebt van problemen aan het LCD display. Als je hier last van hebt dan kan je zwarte vlekken of strepen op je scherm krijgen tijdens het gebruik. Dit brengt met zich mee dat je iPad mini niet meer prettig werkt. Wij kunnen ervoor zorgen dat naast het glas ook het scherm vervangen wordt. Ook voor deze reparatie hanteren wij erg voordelige prijzen. Dit maakt het mogelijk om veel geld te besparen voor de reparatie van jouw iPad Mini. Ook jij kan zo je iPad scherm eenvoudig laten vervangen.

Nieuwe batterij voor je iPad Mini

Heb je op dit moment last van bepaalde problemen bij je iPad mini batterij dan is het ook mogelijk om even contact met ons op te nemen. Z kan het zijn dat de batterij van de iPad is opgeblazen. Dit zorgt ervoor dat je jouw iPad mini niet meer normaal in gebruik kunt nemen. Voor dit probleem zullen wij de batterij voor je vervangen en deze zorgvuldig plaatsen. Je kunt altijd langskomen met jouw iPad mini om te bekijken wat er precies aan de hand is. Wij zullen voor je kijken wat er aan de hand is.