iPad 4 Herstellen

Model: A1458, A1459, A1460

Scherm Glas

90
  • 80min

LCD + Glas

140
  • 80min

iPad 4 Scherm Glas Vervangen

iPad scherm glas vervangen

Apple heeft heel veel tablets op de markt gebracht. Het oudere model iPad 4 is erg populair geworden onder het grote publiek. Dit komt met name door het feit dat hij voorzien is van een prachtig scherm. Wat we alleen wel zien is dat er veel mensen een gebarsten glas krijgen omdat ze hem een keer hebben laten vallen tijdens het gebruik. Dit maakt het een kwetsbaar onderdeel van de tablet. Gelukkig zijn wij er om je te helpen met het iPad scherm vervangen. Door te kiezen voor onze iPad scherm reparatie weet je zeker dat jouw iPad 4binnen no time weer zo goed als nieuw zal zijn. Wij zorgen ervoor dat je het glas kunt vervangen, zonder dat je ook gelijk het scherm hoeft te vervangen. Dit enkelvoudig vervangen van het glas zorgt ervoor dat je ontzettend veel geld kunt besparen voor je reparatie.

LCD en Glas vervangen bij iPad 4

ipad screen repair

Een iPad 4 glas vervangen is een van de mogelijkheden van ons bedrijf. Door onze talloze diensten is het mogelijk om naast het vervangen van het scherm ook het LCD display te herstellen. We zorgen ervoor dat het display zelf ook vervangen wordt, naast het vervangen van het glas. Dit houdt in dat er dus zowel een nieuw display als een nieuw glas op de iPad 4 komt. De hele iPad scherm reparatie zal zo’n twee uur in beslag nemen. Je kunt zien of je een LCD display moet laten vervangen als je last hebt van zwarte vlekken of strepen op je scherm. Mocht je niet weten of dit bij jou aan de orde is dan kan je je iPad 4 altijd even meenemen

Batterij vernieuwen van je iPad 4

Naast een iPad scherm vervangen is het bij ons mogelijk om langs te komen voor het herstellen of het vervangen van een iPad batterij. Mocht je last hebben van een opgezwollen batterij dan is een batterij vervangen echt noodzakelijk. Door de batterij volledig te vervangen en er een nieuwe in te stoppen is het mogelijk om jouw iPad 4 snel weer optimaal in gebruik te kunnen nemen. Voor meer info over de mogelijkheden van een iPad batterij vervangen is het mogelijk om even direct contact met ons op te nemen. We helpen je graag verder met onze speciale batterij of iPad scherm reparatie.