iPad 3 Herstellen

Model: A1416, A1430, A1403

Scherm Glas

70
  • 80min

LCD + Glas

140
  • 80min

iPad 3 Scherm Glas Vervangen

iPad scherm glas vervangen

Apple is op dit moment nog altijd de meest populaire aanbieder op het gebied van de beste soort tablets. Waarschijnlijk heb jij op dit moment de iPad 3 in huis. Je bent hier namelijk niet zomaar terecht gekomen. Heb je jouw iPad 3 hebt laten vallen dan is het mogelijk om langs te komen voor onze speciale iPad glas reparatie. Met onze specialisten zal er worden gekeken wat we voor jou kunnen betekenen. Wij maken het mogelijk om alleen het glas te laten vervangen. Dit zorgt ervoor dat je niet meer een LCD scherm hoeft aan te schaffen. Hierdoor bespaar je ontzettend veel geld bij het uitvoeren van de reparatie aan jouw iPad. Na een uurtje of twee zal je iPad 3 weer als nieuw zijn.

LCD en Glas vervangen bij iPad 3

ipad screen repair

Het is mogelijk om een bezoekje te brengen aan onze iPad glas reparatie als het glas zelf kapot is. Het is ook mogelijk dat het glas helemaal kapot is en dat ook het onderliggende LCD display kapot is gegaan. In dit geval zal ook deze vervangen moeten worden. Wij staan bekend om het feit dat we ook het scherm kunnen vervangen als je dit graag wilt. Zo ben je voorzien van een nieuw scherm én een nieuw glas. Deze reparatie is van cruciaal belang als je last hebt van zwarte vlekken op je scherm of wanneer je verticale strepen ziet verschijnen.

Batterij vervangen

Als laatste is het altijd mogelijk om je iPad batterij te laten vervangen. Zo kan je last krijgen van een iPad batterij die opgezwollen raakt door interne schade. Aangezien dit erg gevaarlijk kan zijn is het van belang om langs te komen met jouw iPad 3. Wil je jouw iPad 3  batterij laten vervangen dan weet je zeker dat je hem zo snel mogelijk weer in gebruik kunt nemen. Voor meer info over het maken van een afspraak is het altijd mogelijk om even contact met ons op te nemen. We zullen je altijd van antwoord voorzien op eventuele vragen die je hebt.