iPad 2 Herstellen

Model: A1395, A1396, A1397

Scherm Glas

60
  • 80min

LCD + Glas

140
  • 80min

Batterij

100
  • 80min

iPad 2 Scherm Glas Vervangen

iPad scherm glas vervangen

Hoewel de iPad 2 niet bepaald nieuw is hebben wel veel mensen er een. Een van de grootste problemen die je kunt krijgen met de iPad 2 is nog altijd een gebarsten glas. Mocht je dan ook een gebarsten glas op iPad 2 hebben dan is het tijd om hier verandering in te brengen. Bij ons team zit je altijd goed voor een professionele iPad reparatie. Door jouw iPad glas te vervangen weet je zeker dat je jouw apparaat snel weer optimaal in gebruik kan nemen. De totale reparatie voor het iPad scherm herstellen bedraagt vaak zo’n twee uur. Wij staan bekend om het feit dat wij enkel het glas kunnen vervangen. Dit zorgt ervoor dat je niet gelijk een nieuw scherm hoeft aan te schaffen. Zo kan ook jij veel geld besparen op je aankoop.  

LCD en Glas vervangen bij iPad 2

ipad screen repair

Het is mogelijk om je iPad glas te vervangen als jouw iPad 2 kapot is. Het is alleen ook denkbaar dat het onderliggende LCD scherm kapot is door een val. Als je hier last van hebt dan is het mogelijk dat je vlekken of strepen op het scherm ziet. Onze specialisten zijn in staat om ook gelijk een nieuw LCD scherm aan te brengen op je iPad 2. Dit zorg ervoor dat hij weer goed zal werken. Mocht je zwarte vlekken of strepen op je scherm zien dan weet je dat dit aan het LCD scherm ligt. Onze voordelige prijzen maken het mogelijk om een iPad scherm te herstellen, zonder dat je hier gelijk de hoofdprijs voor hoeft te betalen. Zo weet je zeker dat je jouw iPad 2 makkelijk kunt laten maken middels ons iPad scherm reparatie.

Batterij vervangen van je iPad

Als laatste raden wij je aan om langs te komen met jouw iPad 2 als je problemen hebt met je batterij. Sommige mensen krijgen namelijk te maken met een opgezwollen batterij. Dit kan ervoor zorgen dat het niet meer mogelijk is om je iPad 2 optimaal te gebruiken. Om hier verandering in te brengen is het handig om vandaag nog langs te komen. Onze specialisten zijn in staat om jouw iPad 2 batterij te vervangen voor een nieuwe. Kom zeker langs als je jouw van de problemen met jouw iPad 2 af wilt komen op een prettige en betaalbare manier!