iPad 10.2" (2020) Herstellen

Model: A2270, A2428, A2429, A2430

Scherm Glas

140
  • 80min

LCD + Glas

300
  • 80min

iPad 2020 Scherm Glas Vervangen

iPad scherm glas vervangen

De iPad 2020 is natuurlijk dé iPad van dit moment. Nu is het wel zo dat het glas van dit apparaat best fragiel is. Mocht je jouw iPad 2020 hebben laten vallen dan doe je er verstandig aan om contact met ons op te nemen. Wij zijn namelijk in staat om jouw iPad glas eenvoudig te herstellen. Door jouw iPad glas te vervangen weet je zeker dat je jouw iPad 2020 weer optimaal in gebruik kan nemen. Binnen een uurtje of twee is jouw iPad 2020 weer zo goed als nieuw. Tijdens het vervangen van het scherm gaan we uiteraard altijd zeer zorgvuldig te werk met jouw apparaat. Met onze reparatie kan je het enkel glas laten vervangen, we kunnen het LCD scherm gewoon laten zitten. 

LCD en Glas vervangen bij iPad 8

ipad screen repair

Het is mogelijk dat alleen je glas kapot is. Echter is het ook mogelijk dat jouw iPad 2020 helemaal niet meer aan gaat. In dit geval is ook het onderliggende display kapot gegaan door de val. Mocht je hier last van hebben dan hoef je je hier geen zorgen over te maken. Wij staan namelijk klaar om jouw kapotte iPad 2020 scherm te vervangen. Je kunt zien of je LCD scherm aan vervanging toe is als je op het scherm zwarte vlekken of verticale strepen ziet. Kom je er zelf niet helemaal uit dan is het altijd mogelijk om jouw iPad 2020 even mee te nemen. Wij zullen vervolgens bekijken wat we voor jou kunnen betekenen. 

Batterij vervangen

Naast een iPad scherm reparatie is het ook mogelijk om een batterij te vervangen voor de iPad 2020. Dit kan handig zijn voor de mensen die hier problemen mee ondervinden. Zo is het mogelijk dat je te maken hebt met een opgezwollen batterij. Dit houdt in dat de batterij helaas niet meer gebruikt kan worden en dat deze vervangen moet worden. Voor dit type iPad reparatie is het altijd mogelijk om met ons contact op te nemen. Door vandaag nog te kiezen voor onze iPad scherm reparatie weet je zeker dat ook jouw iPad 2020 binnen no time weer gemaakt zal zijn!