Reparatie Apple Watch SE

Scherm Glas

140
  • U behoudt uw origineel scherm
  • 80min

Diagnose

0
  • Gratis diagnose
  • 40min

Scherm Reparatie Apple Watch SE

Apple is een merk dat niet wilt dat hun klanten terug keren Windows- of Android-oplossingen. Aanvankelijk werd de trend gezet door Macbooks en iPhones, daarna iPad en nu iWatches. Iedereen kent de redenen voor het marktsucces van dit merk – betrouwbare kwaliteit en laconieke elegante stijl.
Het uiterlijk van Apple-gadgets is vooral belangrijk in het geval van Apple Watch, dat tenslotte een van de belangrijkste elementen van onze garderobe en zelfs decoratie is. Maar net als elk ander apparaat kan Apple Watch crashen of breken.   

Scherm Glas Vervangen Apple Watch SE

Soms kan het glas van de Apple Watch SE zelfs bij een lichte val barsten. De esthetische kwaliteiten van de telefoon dalen en de gebruikerservaring wordt minder gemakkelijk. U kunt een apparaat met een gebarsten scherm gebruiken, maar als u de reparatie te lang uitstelt, kunnen andere componenten beschadigd raken. Als het aanraakpaneel en het scherm defect raken, kunnen de reparatiekosten stijgen. 

Scherm Vervangen Apple Watch SE

Een beschadigd beeldscherm is een ernstig probleem waardoor het bijna onmogelijk kan zijn om ons toestel te gebruiken, maar er gaat niets verloren, wij helpen u graag verder met dit probleem.
Gelukkig kunnen onze ervaren servicetechnici bij FixNow dit soort problemen gemakkelijk oplossen. Als u wilt, kunt u online een reparatie bestellen met behulp van de diensten van een koerier die uw apparaat bij ons aflevert en na reparatie weer terug. Voor reparaties gebruiken we modern gereedschap en originele componenten, waardoor onze klanten tevreden zijn over de kwaliteit van de dienstverlening. Op de nieuwe display module die wij in uw toestel installeren zit garantie.

Veel Gestelde Vragen

Afhankelijk van het type onderdeel geven wij 3 tot 12 maanden garantie op vervangende onderdelen

We gebruiken enkel originele onderdelen voor onze reparaties.

Ja, op de site worden alle prijzen aangegeven rekening houdend met de kosten van het onderdeel en de werkzaamheden.

U vindt de geschatte data in de prijslijst. Voor meer gedetailleerde informatie kunt u contact opnemen met de afdeling.