Reparatie Apple Watch 5

Scherm Glas

140
  • U behoudt origine scherm
  • 80min

Diagnose

0
  • Gratis diagnose
  • 40min

Apple Watch Series 5 reparatie

Apple watch 5

De strakke en hoog technologische Apple Watch 5 is een product waarvan heel wat gebruikers zeer tevreden zijn. Een horloge dat door iedereen goed benut kan worden, zo ook voor degene die constant in beweging zijn. Het kan ook maar eens gebeuren dat je valt of dat je je Series 5 laat vallen. Dan wil je deze zo snel mogelijk laten maken en dit kunnen wij jou zeker bieden. 

Aan de hand van een goede diagnose zullen we onderzoeken wat precies vervangen moet worden. Er is een verschil tussen glas en scherm vervanging van de Apple Watch Series 5. Maar we kunnen u altijd verzekeren dat u vertrekt met een perfect herstelde Apple Watch.

De meest voorkomende redenen voor reparatie van een Apple Watch vind je terug op de Apple Watch pagina.

Glas vervangen Apple Watch 5

Apple Watch Series 5 1

Hoewel het glas van de Apple Watch Series 5 een flinke upgrade heeft gehad, kan het soms wel nog een probleem zijn dat je een kapot beeldscherm krijgt. Zo kunnen ze helaas nog niet vallen van grote hoogte weerstaan, evenals harde schokken op voorwerpen. Wanneer het glas gebroken is, vertoont het scherm waarschijnlijk chips, scheuren en krassen

Het is ten strengste afgeraden om een ​​dergelijk apparaat te gebruiken. Er kan water in de kieren stromen of vuil en stof binnen komen. Daarom bieden wij een snelle glas vervanging service aan zodat u niet lang moet wachten op het gebruiken van uw Apple Watch. Bovendien heeft gebroken glas de neiging om af te brokkelen en de gevoelige OLED-matrix met fragmenten te beschadigen. In dit geval kan het nodig zijn om de weergave module te vervangen.

Het glas vervangingsproces voor Series 5 volgt hetzelfde proces als voor Series 4.

Scherm vervangen Apple Watch 5

In sommige gevallen helpt glasvervanging niet meer. Zo kan het zijn dat de matrix op uw horloge al beschadigd is. Hier zijn dan witte of groene verticale strepen te zien, het scherm is gedeeltelijk of volledig gestopt met weergeven van het beeld of er zijn zwarte vlekken verschenen. 

Dit type reparatie heeft, net als glasvervanging, zijn eigen nuances. Om de nieuwe weergave module correct te laten werken, is het noodzakelijk om de microcircuit over te zetten van de native, die verantwoordelijk is voor de Apple Pay-functie en apparaat activering. Als dit niet gebeurt, verandert de klok gegarandeerd in steen.

Veel Gestelde Vragen

Afhankelijk van het type onderdeel geven wij 3 tot 12 maanden garantie op vervangende onderdelen

We gebruiken enkel originele onderdelen voor onze reparaties.

Ja, op de site worden alle prijzen aangegeven rekening houdend met de kosten van het onderdeel en de werkzaamheden.

U vindt de geschatte data in de prijslijst. Voor meer gedetailleerde informatie kunt u contact opnemen met de afdeling.