Apple Watch
Scherm Reparatie

Apple Watch Reparatie

Apple is zijn collega’s altijd een stap voor geweest, omdat een van de eersten een gadget uitbracht die voorheen alleen in films te zien was: Apple Watch. Met dit slimme horloge kan de eigenaar mobiel zijn en tegelijkertijd “verbonden”. Maar actief gebruik leidt vaak tot verschillende storingen van een fragiele structuur. FixNow zal u vandaag vertellen over de meest populaire.

Glas vervangen Apple Watch

Het eerste Apple Watch-onderdeel dat een hoog risico loopt, is het beeldscherm. Ja, Apple helpt zijn klanten om het scherm te beschermen met saffierglas, maar het helpt nog steeds niet als het vaak valt of te veel. Eén slordige beweging of een kapotte riem en dan verschijnen er krassen of barsten op het scherm. Sommige mensen blijven Apple Watch in deze staat gebruiken, ongeacht toekomstige risico’s. Vocht en vuil komen binnen via het gebarsten scherm en verwonden het delicate ijzer van het horloge. In dit geval kunt u uw Apple Watch het beste vervangen door een heet glas. Dit is een sieraad dat de originele matrix en het hoofdgedeelte van het horloge voor u intact houdt.

Het belangrijkste is dat het triplex zelf wordt uitgevoerd door een ervaren specialist. Een van de meest kritieke onderdelen van het proces wacht de meester al in het begin – de scheiding van de displaymodule van het hoofdgedeelte, de procedure wordt uitgevoerd met behulp van een vacuümscheider en een bemiddelaar. Het Apple Watch-mechanisme is erg klein en kwetsbaar en vereist daarom ervaring en behendigheid. Een verkeerde beweging en het volledige Apple Watch-scherm moet mogelijk worden vervangen, wat aanzienlijk duurder is. Let daarom al in het stadium van het selecteren van een servicecentrum op reputatie en beoordelingen.

FixNow heeft servicemonteurs in dienst met meer dan 3 jaar ervaring. Dit zorgt ervoor dat uw horloge geen last heeft van onbedoelde fouten en just in time wordt gerepareerd. 8 op de 10 van onze klanten komen bij ons terug en bevelen ons aan bij hun vrienden.

apple watch 4 herstelling

Veel Gestelde Vragen

Afhankelijk van het type onderdeel geven wij 3 tot 12 maanden garantie op vervangende onderdelen

We gebruiken enkel originele onderdelen voor onze reparaties.

Ja, op de site worden alle prijzen aangegeven rekening houdend met de kosten van het onderdeel en de werkzaamheden.

U vindt de geschatte data in de prijslijst. Voor meer gedetailleerde informatie kunt u contact opnemen met de afdeling.