Apple Watch
Scherm Herstellen

Apple Watch scherm herstellen in Grimbergen

De nieuwe Apple Watch is een revolutionair stukje technologie waar Apple echt in uitblinkt. Nog nooit was het zo gemakkelijk om bereikbaar te zijn zonder telefoon. Consumenten zijn er echt fan van, maar soms kan actief gebruik van de Apple Watch zorgen voor schade aan het apparaat. 

Veel voorkomende problemen

Barsten en krassen, dit zijn de meest voorkomende problemen als we kijken naar de Apple Watch. Gezien het unieke edge to edge display van de Apple Watch is het hier erg gevoelig voor. Een slordige beweging kan soms de boosdoener zijn waardoor je de Watch ergens tegenaan stoot.

In het geval dat er barsten aanwezig zijn op het scherm, wordt het aangeraden dit meteen te vervangen. Het beeldscherm is op dit moment vatbaar voor vocht en vuil. Wat ervoor kan zorgen dat het beeldscherm intern kan beschadigen.

Het is belangrijk dat u zelf geen herstellingen doet, maar dit laat uitvoeren door een ervaren specialist. Het Apple Watch-mechanisme is erg klein en kwetsbaar, daarom is ervaring en behendigheid vereist. Een verkeerde beweging kan er al voor zorgen dat het Apple Watch scherm volledig vervangen moet worden. Waardoor de kosten behoorlijk kunnen oplopen. 

Onze expertise

FixNow heeft servicemonteurs in dienst met meer dan 3 jaar ervaring. Dit zorgt ervoor dat uw horloge geen last heeft van onbedoelde fouten en just-in-time wordt gerepareerd. 9 op de 10 van onze klanten komen bij ons terug en bevelen ons aan bij hun vrienden.

apple watch 4 scherm herstellen

Veel Gestelde Vragen

Afhankelijk van het type onderdeel geven wij 3 tot 12 maanden garantie op vervangende onderdelen

We gebruiken enkel originele onderdelen voor onze reparaties.

Ja, op de site worden alle prijzen aangegeven rekening houdend met de kosten van het onderdeel en de werkzaamheden.

U vindt de geschatte data in de prijslijst. Voor meer gedetailleerde informatie kunt u contact opnemen met de afdeling.